Kontoret, restaurangen, hotellrummet och sjukhuset – samtliga är exempel på miljöer där TV:n har en viktig funktion. Dessa platser ställer samtidigt höga krav på de TV-lösningar som verksamheten förlitar sig på. Vår heltäckande tjänst TV-as-a-Service är det smidigaste sättet att ge era gäster, besökare eller patienter en minnesvärd TV-upplevelse.

Vid årsskiftet kunde vi på Infrateq Group äntligen presentera vår nya smarta tjänst för moderna TV-lösningar – TV-as-a-Service. Det är en tjänst som gör det lättare för er som beställare, att erbjuda en TV-upplevelse i absoluta framkant – med ett kanalpaket som är skräddarsytt utifrån verksamhetens behov. Vad är det då som gör tjänsten så unik? Låt oss berätta.

Vad är TV-as-a-Service?

Flexibilitet. Oavsett om det är ett stort företag, en restaurang, hotellkedja eller kommunal verksamhet som representeras, så är TV-as-a-Service det naturliga valet av TV-lösning. Tjänsten är komplett, vilket innebär att ni får ett förmånligt paket innehållandes TV-skärm, väggfäste, basutbud av TV-kanaler, TV-portal, TV-teknik, installation, projektledning, service och försäkring.

Och var inte rädd för att kostnaderna ska dra iväg. Den fasta månadsavgiften är alltid densamma. Eftersom vi inte är bundna till en distributör kan vi erbjuda den mest ekonomiskt fördelaktiga lösningen. Medan ni fokuserar på er kärnverksamhet, tar vi över det löpande underhållet och eventuella uppdateringar. Tryggt och utan krångel i alla led.

Vad ingår i vår TV-lösning?

  • Den senaste TV-tekniken

  • Virtuell huvudcentral

  • Dedikerad projektledare under installation

  • Serviceavtal vid behov av assistans

  • Omfattande kanalpaket

  • Fullständig installation av TV-lösningen

  • Alla nödvändiga tillbehör (väggfästen, stativ etc.)

  • Försäkring

Våra projektledare är med er hela vägen

Behöver ni egentligen en ny TV-lösning men är oroliga att det skulle uppta alltför mycket tid och resurser att implementera? Vi vet att er tid är dyrbar. Med Infrateq vid er sida får ni en dedikerad projektledare som driver projektet från start till mål. Förutsättningen för ett riktigt framgångsrikt projekt är i grund och botten ett starkt partnerskap. Därför ser vi till att genomgående tillämpa god kommunikation med våra kunder genom varje fas av projektet.

Hur går det till att beställa TV-as-a-Service?

Inledningsvis kartlägger vi verksamhetens behov och analyserar noggrant vilken lösning som passar er bäst. När våra experter skräddarsytt en lösning efter era önskemål, så får ni en personlig projektledare som garanterar en sömlös implementering. Projektledaren är alltid nåbar och kommunicerar med er löpande via vårt användarvänliga projektledningsverktyg. Även om ni redan förfogar över en komplett TV-lösning så kan ni utan problem lägga till och dra nytta av de fördelar som TV-as-a-Service erbjuder.

Vi driftsätter hela installationen och säkerställer att allt är korrekt konfigurerat och fungerar optimalt. Vi erbjuder er den hjälp ni önskar och finns ständigt tillgängliga för kontinuerlig service och löpande support.

Vilka är fördelarna med TV-as-a-Service?

  • Spara tid och resurser - Genom vår heltäckande tjänst undviker ni tidskrävande avbrott i verksamheten och kan fokusera på det som är viktigt för er.

  • Prisvärd och hållbar lösning - Med vår tjänst får ni en toppmodern TV-lösning som inte spräcker budgeten. Eftersom vi förlitar oss på en modern och uppdaterad TV-infrastruktur garanterar vi en hållbar lösning där TV-skärmar och tillbehör inte kräver nya investeringar i närtid. Löpande reparationer och driftstörningar är våra problem att ta hand om, inte era.

  • Framtidssäkrad TV - TV-lösningar tar ständigt nya kliv framåt, så även konsumentens förväntningar. TV-as-a-Service innebär en framtidssäkrad lösning som går hand i hand med utvecklingen – där de senaste funktionerna och uppdateringarna är en självklarhet.

Välj ett kanalpaket som passar er verksamhet

Kan era gäster se det de önskar? Har ni de licenser och visningsrättigheter som kunderna efterfrågar? Urvalet av TV-kanaler påverkar i stor utsträckning den sammanlagda TV-upplevelsen. Vi är medvetna om att olika verksamheters kanalbehov kan skifta avsevärt och därför erbjuder vi flera olika kanalpaket att välja bland. Tillsammans med oss identifierar ni det kanalpaket som bäst matchar era behov och vi adderar det i tjänsten TV-as-a-Service. 

Underskatta inte värdet av Return on Experience

Dagens hotellupplevelser är som bekant så mycket mer än enbart en plats för övernattning och frukost. Tillgång till exempelvis bar, restaurang, spa och andra aktiviteter är något som gästerna numera tar för givet och även prioriterar i valet av hotell. Att gästen får avkastning på sin upplevelse, Return on Experience (ROX), kommer därmed i stor utsträckning avgöra hotellets popularitet och beläggning.

Borta ska kännas som hemma

Tillgång till teknik, som en modern TV-lösning med ett gediget kanalpaket till exempel, är en viktig pusselbit i strävan efter en hög ROX. Gäster är idag betydligt mer villiga att återvända till ett hotell om de erbjuds Netflix-streaming på TV:n i hotellrummet? En undersökning visar att hela 25 % av gästerna skulle boka samma hotell igen om de kunde komma åt sitt personliga Netflix-konto på hotell-TV:n.

Borta ska kännas som hemma. Därför är tillgången till streaming, Chromecast, appar och en skräddarsydd TV-upplevelse vägen till lojala och återkommande gäster. Man ska inte heller underskatta möjligheterna tv-lösningen innebär för hotellägaren att uppmärksamma gästerna om tjänster som spabehandlingar, room service eller restaurangbokningar.

Villa Soludden uppgraderade sin TV-lösning

Några som förstått värdet av Return on Experience är Villa Soludden, beläget på Värmdö i Stockholms skärgård. Det som tidigare var Ekviks Gård har omvandlats till ett stilrent hotell som konferens- och bröllopsgäster vallfärdar till på grund av den vackra och avkopplande skärgårdsmiljön.

Trots alla positiva intryck hade Villa Soludden dessvärre en svaghet som påverkade helhetsintrycket. På rummen hängde föråldrade TV-apparater som inte matchade Villa Soluddens identitet som en modern mötesplats. Gästerna hade även återkommande tekniska problem med den förlegade TV-utrustningen. Villa Soludden insåg att gästerna i lika stor utsträckning ville ha möjlighet att kunna varva ned på kvällen framför en bra serie eller film på rummet, som att vistas i de vackra hotellomgivningarna under dagen. Något behövde göras för att lyfta hotellvistelsen.

Nöjdare gäster med TV över internet

Lösningen heter TV över internet – en teknologi från Infrateq som ingår i TV-as-a-Service. TV över internet är en skalbar tjänst, skapad för att minimera krångel för användaren genom att förmedla TV-underhållning över internet. Gästerna erbjuds en modern TV-upplevelse där alla kanaler med lätthet kan streamas till gästens samtliga skärmar, utan att behöva blanda in hårdvara som huvudcentraler och satellitparaboler.

Gästernas reaktioner på ändringen var uteslutande positiva – de lyfte särskilt fram sin uppskattning för det stora kanalutbudet och möjligheten att när som helst casta sitt personliga innehåll.

Streama fritt på kontoret

Eftersöker ni bättre TV-sändningar i fikarummet eller matsalen? Vill ni ha möjlighet att streama viktiga event på TV:n i mötesrummet eller kanske i flera rum samtidigt i fastigheten? Oavsett kontorets storlek så kan det heltäckande TV-as-a-Service-paketet anpassas till ert företags unika förutsättningar. Med oss som TV-leverantör får ni exakt de streaminglösningar, kanalutbud och licenser som ni behöver för att visa TV offentligt.

TV:n kan användas för att förbättra den generella arbetsmiljön, för att effektivisera den interna kommunikationen, eller som en dynamisk arbetsyta. Ett smart sätt att låsa upp denna potential är att implementera vår streamingbox EzyTV. Med EzyTV kan ni utan hinder streama den TV ni önskar på kontoret. Det enda som behövs är en internetuppkoppling. TV-kanaler, filmer, sport och annat innehåll – allt finns samlat på samma enhet.

TV som bidrar till samhällsnyttan

Sveriges riksdag, Attendo, Humana och Ersta sjukhus är alla verksamheter inom offentlig sektor som förlitar sig på TV-lösningar från Infrateq. Personal, brukare och patienter förtjänar tillgång till bra TV – och därför är TV:n en naturlig del av samhällsnyttan. 

Flexibiliteten i vår tjänst gör att TV-as-a-Service är lika gångbar på myndigheter, kommuner, vårdboenden, sjukhus, skola, universitet samt olika anstalter. Våra skalbara system knyter ihop alla TV-apparater, vilket innebär att ni kan styra kanalerna från en och samma plats. Fördelen med detta upplägg är att ni slipper installera separata boxar på varje rum.

Visa sporten era gäster vill se

Supportrar bryr sig om en sak när de väljer en bar eller restaurang – visas den match eller tävling jag är intresserad av? Att erbjuda ett brett kanalutbud och rätt visningsrättigheter för att visa sport offentligt är således avgörande för den totala upplevelsen. Inom ramen för TV-as-a-Service kan gästerna avnjuta alla de hetaste ligorna, serierna och mästerskapen – exempelvis SHL, NHL, UEFA Champions League, Premier League, Hockey-VM och Formel 1. Att streama sport i världsklass har aldrig varit enklare.

Är ni intresserade av hur TV-as-a-Service kan implementeras i er verksamhet? Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit